GoPro camera

Welke GoPro Camera’s zijn er?

Gopro Hero 4. Ook deze is er in een aantal modellen zoals de GoPro Hero 4 Black Adventure .  Het grootste verschil ten opzichte van de Hero 3 is dat er nu een touchscreen bij zit zodat je je opname direct kunt terug zien. De Black Edition heeft dan weer als voordeel dat deze als enige camera in staat is om 4k resolutie beelden te maken waardoor je een nog scherper beeld krijgt. Bol.com heeft een ruim aanbod van alle modellen en is ook scherp geprijsd met een goede service en snelle levering. Een overzicht van alle Gopro Hero 4 modellen vind je hier.

Dé actioncam voor wintersporters!

De GoPro Hero5 Session is de kleinste en meest gebruiksvriendelijke GoPro ooit. Met de GoPro HERO5 Session maak je met het grootste gemak de meest prachtige foto’s en video’s. De camera is erg makkelijk te bedienen door het éénknopsontwerp en de stembediening. De HERO5 Session filmt in verbluffende 4K beeldkwaliteit met 30 fps. Samen met de ingebouwde beeldstabilisatie zorgt dit voor prachtige beelden. Voor snelle actie film je in Full HD met 90 fps. Je deelt je beelden simpel en snel met al je vrienden door de ingebouwde WiFi en Bluetooth.

De Gopro Hero 5 Black is de meest krachtige en gebruikersvriendelijke GoPro ooit. Met de GoPro HERO5 Black film je in 4K beeldkwaliteit met 30 fps. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor prachtig stabiele beelden. De GoPro HERO5 Black heeft een 2 inch touchscreen waarmee je de camera kan besturen en je beelden kan terugkijken. In tegenstelling tot de HERO Session, bevat de HERO5 Black GPS. Hierdoor legt de camera je locatie vast tijdens het filmen. Zo zie je altijd waar je de video hebt geschoten. Daarnaast bevat de GoPro HERO5 Black een 12 megapixel camera waarmee je zowel RAW als WDR foto’s kunt vast leggen.

De Gopro Hero 8 is het topmodel en de opvolger van de GoPro HERO7 Black en de meest geavanceerde GoPro ooit. Eerder bekend als actioncam, maar mag met recht ook als camera bestempeld worden. Je legt er niet alleen meer actie mee vast in indrukwekkende video’s, maar ook voor fotograferen is hij uitermate geschikt. Echt een camera voor iedereen!

Alle foto- en videomomenten leg je moeiteloos vast op 4K vloeiende video’s en haarscherpe foto’s van 12 Megapixel. Door de zogenaamde HyperSmooth-stabilisatie krijg je gimbal-achtige video’s, zonder het gebruik van een daadwerkelijke gimbal. Deze indrukwekkende manier van video’s stabiliseren laten lijken alsof de camera zweeft. Zelfs bij extreme trillingen of bewegingen, zal de Gopro HERO8 de beweging voorspellen en deze corrigeren. 

De GoPro HERO8 Black kan je behalve via het ingebouwde touchscreen, ook via stembediening besturen. Super handig dus als je je handen vol hebt, de GoPro op een statief hebt staan of gemonteerd op bijvoorbeeld je mountainbike en zich een mooie sprong of spannend stuk in het parcour aandoet. Met bijvoorbeeld de stemcommando’s “GoPro, take a photo” of “GoPro, start recording”, bedien jij de GoPro moeiteloos.

De laatste Gopro is de GoPro HERO9. Deze Gopro heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de Gopro Hero 8. Het voornaamste verschil is het schermpje aan de voorkant en de iets langere batterij duur. De software is iets verbeterd en de lens is te vervangen.

Sale