Home

OnlineCorner is hét magazine voor het opdoen van informatie en inspiratie bij producten die jouw leven gaan veraangenamen. Onze redactie verdiept zich uitvoerig in de geselecteerde producten en zet alle ins en outs haarfijn voor jou op een rijtje. Zo word je helder geïnformeerd en bespaart het je een hoop (oriëntatie)tijd. Desgewenst begeleiden we je direct naar de juiste afdeling van de juiste online aanbieder, door ons geselecteerd op betrouwbaarheid en concurrerende prijsstellingen. Service met een oranje loper noemen we dat. We wensen je veel plezier en graag tot ziens.


Train je liever binnen?…

Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom je jouw fietstraining liever binnenshuis doet. Zoveel mensen, zoveel smaken. Daar weten ze bij Tacx fietsrainers alles van. Wij van Online Corner hebben de verschillende fietstrainers (fietstrainers, smart trainers en virtual trainers) op een rijtje gezet. Of je nu virtueel fietst tegen andere fietser, je voorbereid op de Alp Du Zes of buiten even een uurtje weg trapt in de tuin. Er is één ding is zeker:  jij gaat je fietsclubje het snot voor de ogen rijden na een tijdje fietstrainen op de Tacx! Lees meer over de Tacx!


Peperdure speklappen of culinair buitenkoken?

Is de Big Green Egg geschikt voor het grillen voor knakworstjes of hij daar toch echt iets te duur voor. Deze alleskunner kan namelijk veel meer dan alleen barbecuen namelijk roken, bakken, grillen en het bereiden van slow food. De temperatuur is goed te regelen waardoor je de gerechten perfect kunt bereiden en het vlees lekker mals blijft. Om optimaal te profiteren van de Big Green Egg zijn er diverse accessoires. Wat kan de Big Green Egg nu allemaal? Online Corner zoekt het uit. Lees meer over de Big Green Egg!


Wielrennen, wie is er niet groot mee geworden…

Wie krijgt er na het zien van deze foto nu geen zin om te gaan wielrennen. Online Corner in ieder geval wel en ging op onderzoek uit. De tips om te starten met wielrennen. Online Corner helpt je op weg. Alles wat je nodig hebt voor een goede start. Lees meer tips over Wielrennen!

Welke videodeurbellen zijn er eigenlijk?

Bent u niet thuis en wilt u toch volgen wie er voor uw deur staat? Dan is de video deurbel een uitkomst. Bij beweging of het gebruik van de deurbel, krijgt u een bericht op uw smartphone. U kunt dan live mee kijken wie er voor de deur staat en bij een aantal video deurbellen, kunt u ook communiceren met diegene die voor de deur staat. Bij voorbeeld om het pakketje bij de buren af te geven of te zeggen dat u eraan komt. De beelden kunnen worden opgeslagen in de cloud.

De meest gebruikte video deurbellen zijn de Ring Video Deurbel, Skybell en de Nest Hello. Lees meer over Videodeurbellen!

Wat kunt u allemaal met Philips Hue?

Met Philips Hue creëer je de juiste sfeer op ieder moment. Met de handige app stel jij de verlichting zoals jij die wil hebben. Philips Hue heeft inmiddels een ruim assortiment aan losse lampen en diverse complete lampen. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? Lees meer over Philips Hue!

Sale