GoPro camera

Welke GoPro Camera’s zijn er?

De huidige camera’s beginnen bij de GoPro Hero8 Black en is de opvolger van de GoPro HERO7 Black.. Eerder bekend als actioncam, maar mag met recht ook als camera bestempeld worden. Je legt er niet alleen meer actie mee vast in indrukwekkende video’s, maar ook voor fotograferen is hij uitermate geschikt.

De opvolger van Gopro Hero 8 is de GoPro HERO9 Black

Alle foto- en videomomenten leg je moeiteloos vast op 4K vloeiende video’s en haarscherpe foto’s van 20 Megapixel. Door de zogenaamde HyperSmooth-stabilisatie krijg je gimbal-achtige video’s, zonder het gebruik van een daadwerkelijke gimbal. Deze indrukwekkende manier van video’s stabiliseren laten lijken alsof de camera zweeft. Zelfs bij extreme trillingen of bewegingen, zal de Gopro HERO 9 de beweging voorspellen en deze corrigeren. 

De GoPro HERO9 Black kan je behalve via het ingebouwde touchscreen, ook via stembediening besturen. Super handig dus als je je handen vol hebt, de GoPro op een statief hebt staan of gemonteerd op bijvoorbeeld je mountainbike en zich een mooie sprong of spannend stuk in het parcour aandoet. Met bijvoorbeeld de stemcommando’s “GoPro, take a photo” of “GoPro, start recording”, bedien jij de GoPro moeiteloos. Grote voordeel van de Hero 9 t.ov. de Hero 8 is dat we weer aan beide kanten schermpjes zijn om je opname te zien.

De laatste Gopro is de Gopro Hero 10 Black. Deze Gopro heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de Gopro Hero 9. Deze verschillen zitten met name in de software (GP2 software) waardoor de snelheid is verbeterd en de hogere resolutie. Daarnaast is lens iets verbeterd waardoor het water er nog beter vanaf glijdt. Afhankelijk van je eisen, is het de vraag of dit uiteindelijk het prijsverschil waard is.

Voor kunt je GoPro uitbreiden met diverse GoPro Accessoires. Het makkelijkste is een set met al meest gebruikte onderdelen.