Videodeurbel

Welke videodeurbellen zijn er eigenlijk? Ring en Nest zijn de bekendste.

Bent u niet thuis en wilt u toch volgen wie er voor uw deur staat? Dan is de video deurbel een uitkomst. Bij beweging of het gebruik van de deurbel, krijgt u een bericht op uw smartphone. U kunt dan live mee kijken wie er voor de deur staat en bij een aantal video deurbellen, kunt u ook communiceren met diegene die voor de deur staat. Bij voorbeeld om het pakketje bij de buren af te geven of te zeggen dat u eraan komt. De beelden kunnen worden opgeslagen in de cloud.

De meest gebruikte video deurbellen zijn de Ring Video Deurbel en de Nest Hello. Hieronder vind u een korte beschrijving en waar u deze kunt kopen.

De Ring Videodeurbel

De Ring Video Deurbel Pro is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de full HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. De motion sensor kan je zelfs al beweging zien rondom je huis voordat er überhaupt wordt aangebeld. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. Ook is communiceren met de persoon die voor je deur staat mogelijk. Er zit een speaker en een microfoon in de deurbel. Als laatste is het ook nog mogelijk om alle beelden via de cloud service (tegen betaling) te bewaren. De beelden worden maximaal 60 dagen voor je bewaard. De deurbel en applicatie zijn gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik. U kunt deze deurbel kopen via Bol.com. Ring Deurbel via Bol.com.

Nest Hello Videodeurbel

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). En omdat de Nest Hello op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat. Via het betaalde abonnement van Nest Aware kun je de beelden op laten slaan in de cloud. De Nest Hello Videodeurbel kun je kopen via Bol.com. Nest Deurbel via Bol.com